wat wij doen

Nienke is bevlogen in het ontwerpen van ruimten die mensen inspireren en verbinden tijdens werk en vrije tijd. Zij probeert de essentie van de dienst of het product van haar opdrachtgevers te vertalen naar een onderscheidend interieur. Daarmee laten opdrachtgevers aan hun klanten zien en voelen waar zij voor staan. De plek, het gebouw, de merkidentiteit en de maatschappelijke context worden verbonden tot een eenvoudig maar krachtig geheel, waarbij de mens centraal staat.

ruimtelijk ontwerp

Door kennis, creativiteit en verfijndheid met elkaar te verbinden ontstaat er telkens een onderscheidend ontwerp.

 

Wij vertalen de wensen van onze opdrachtgevers in een ruimtelijk ontwerp. Wij ontwerpen voor retail, bedrijven en particulieren. Van schets tot definitief ontwerp.

visualisatie in 3D

Een ontwerp vormt en vertaald zich het beste in een 3D tekening.

 

Wij ontwerpen en tekenen al ruim 10 jaar 2D en 3D met het CAD programma Vectorworks/Rendorworks. Conceptueel en technisch. Ook Sketchup en Adobe Creative Cloud zijn wij eigen.

projectmanagement

De uitvoering van een project is een complex en tijdrovend proces. Communicatie en contact is essentieel om te zorgen dat alles wordt zoals gepland.

 

De begeleiding en planning van het hele bouwproces, verzorgen wij.

Nienke Heijes,

eigenaar/oprichter van dotelephant is ontwerper, onderzoeker en maker. Na haar opleiding interieurarchitectuur aan de KABK in Den Haag, startte zij haar eigen bedrijf. Zij combineert in haar ontwerppraktijk haar analytische denkvermogen (opgedaan via een studie Biologie) met enthousiasme en nieuwsgierigheid. Alles wat zij ontwerpt en doet heeft te maken met het vertellen van verhalen over herkomst, traditie en eigenheid, geplaatst in een maatschappelijke en menselijke context.

opdrachtgevers