Opening Pink Almond ijs en gebak bij Mo

Mensen staan in de rij!!!

Net geopend en er stonden rijen mensen! Te gek. De buurt bleek hierop te wachten. Iedereen was enthousiast. Vandaag zal het met het warme weer niet anders zijn. Liying Mo zorgt met de ijssalon voor een verbinding in de wijk! Erg trots op ze en Laurens, haar man, heeft het zo mooi gemaakt!! Allemaal nog een keer komen hè!

 

Van schipperswoning naar stadsvilla

Vorig jaar verhuisden we terug naar Groningen en omdat de markt lastiger bleek dan in Den Haag, besloten we een bouwval te zoeken en te verbouwen. We vonden een kleine mooie schipperswoning net buiten de diepenring naast het Ebbingekwartier, die qua interieur stil was blijven steken in de jaren 60. We konden zien dat er voldoende kwaliteit in de woning aanwezig was. Dat in combinatie met mooi licht en een fijne rustige tuin deed ons besluiten het project met beide handen aan te grijpen.

 

Het idee achter het ontwerp is de verbinding tussen stad en platteland. Een stadse schuurwoning gecombineerd met de oude schipperswoning. We hebben geprobeerd om al het moois dat het huis had te behouden, maar wel te voorzien van alle gemakken van nu.

 

Het startpunt van het ontwerp was de eettafel. De plek waar gesprek en gezelschap bij elkaar komt. Het resultaat; een ruime stadsvilla met 4 slaapkamers, eigen atelier/kantoor en een stadstuin.

Planten, plukken en proeven

Al weer eeuwen geleden lijkt het dat ik deze illustratie maakte voor een duurzaam eetmuseum in Den Haag. Een ode aan eten waar mensen kunnen komen om te planten, planten, plukken, proeven en te (w)eten; De proeFFabriek. Toen de maquette en 3d visuals van het project nog niet helemaal klaar waren, heb ik in photoshop geknipt en geplakt. Illustratief maar verhelderend! Super om te doen.